Servicii

Raportului anual 2016 al S.A Uzina Mecanică „ARTMET” -2

1. Efectuarea expertizelor metrodologice
S.A.  „ARTMET” dispune  de un laborator autorizat de stat pentru instrumentele de măsurare. Laboratorul  propune  asigurarea  metrodologică  a instrumentelor reparate şi verificate, precum şi oferă servicii de  reparare a dispozitivului de măsurat altor întreprinderi în baza  obligaţiilor contractuale.

Verificarea mijloacelor de măsurare – determinarea şi confirmarea  conformităţii cu cerinţele tehnice stabilite a dispozitivelor de măsurare.
Scopul verificării – asigurarea unei precizii de măsurare a dispozitivelor în limitele stabilite cu probabilitatea  indicată. Autorizarea  SNM MD nr. 000299
Repararea mijloacelor dimensiunilor liniare şi cele unghiulare.  Autorizarea seria R nr. 000299.

2. Turnarea  din aluminiu
Pregătim turnări sub presiune de diferite complexităţi din aliaje de metale neferoase pt bază de aluminiu.  Preţul pentru turnare depinde de complexitatea articolelor, dimensiunile lotului, disponibilitatea echipamentului finisat şi a modelelor, urgenţa comenzii.

    3. Acoperirea cu polimere pulverulente
Prioritatea pulverizării cu vopsele polimerice pe articolele finisate constă în faptul, că pe ele lipsesc crăpăturile  mărunte, ciobituri,  care se formează la fabricarea articolelor din foi vopsite preventiv. Aceasta la rîndul său, se răsfrînge asupra durabilităţii vopsirii. Articolele,  acoperite cu vopsele pulverulente sunt caracterizate prin anticoroziune, rezistenţă  la lumina cu raze ultraviolete, precum şi la presiune atmosferică. Сu vopsele pulverulente sunt acoperite atricolele din oţel, aluminiu, metale neferoase, steclă, ceramică, materiale lemnoase, mase plastice şi materiale din silicaţi în cîmpul magnetic. Tehnologiile permit efectuarea acoperirilor calitative şi de lungă durată pe metale cu caracteristici de exploatare performante.

 4. Acoperirea cu vopsele
Vopsirea se efectuează cu vopsele pe bază de nitraţi,   email  PF,  vopsele „Camerton” (vopsea industrială, care se usucă uşor). Vopselele au calităţi înalte de protecţie împotriva coroziunii.

5. Restaurarea numerelor  de înmatriculare pentru mijloacele de transport

Comments are closed.